IMG_5971.JPG

Folketingskandidaterne er fundet!

Kære Alternativister i Nordsjælland

Så er jeres kandidater til et kommende folketingsvalg fundet.
Det var en sand fornøjelse at være til opstillingsmøde med alle jer fremmødte. Stemningen og vilje til forandring og demokratiet emmede fra ”Byskolen” i Hillerød, hvor opstillingsmødet blev afholdt.

Opstillingsmødet blev godkendt af forsamlingen. Martin Volmer Pedersen og Christopher Rue Molbech blev accepteret som dirigenter. Ditte Kanstrup og Lea Herdal, som stemmetællere.

Der var 54 stemmeberettigede medlemmer tilstede.

Først fik de opstillede mulighed for, at præsentere sig for den spændte forsamling og herefter fik forsamlingen mulighed for at stille spørgsmål. Det var spændende præsentationer og gode spørgsmål fra salen. Mikkel Abrahamsen udeblev desværre af de opstillede.

Første valghandling godkendte samtlige opstillede. Det blev altså fundet, at de bar Å’s værdier i hjertet.

Anden valghandling valgte vores folketingskandidater og tredje gav os en rækkefølge til stemmesedlen. Udfaldet vist herunder:
Christian Poll
Theresa Scavenius
Julie Molbech
Allon Sørensen
Bina Seff
Susan Kjeldgaard

Desværre måtte vi ikke stemme på alle de fantastiske kandidater, så Michael, Esben og Mikkel blev desværre ikke valgt i denne omgang. De modtog dog stor klapsalve for deres hjertevarme personligheder og engagement.

Sideløbende blev også afstemt om Politisk Forum medlem. Her vandt Christa If Jensen et fredsvalg.
Aletta Kaaber vandt ligeledes et fredsvalg om pladsen, som vores nye konflikthåndteringsperson i storkredsen.

Der skal fra undertegnede lyde en kæmpe tak til vores fantastiske kandidatudvalg, som har gjort processen smidig, behagelig og fair. Alle her har ydet en kæmpe indsats.

Et kæmpe tak til de opstillede, fordi i er som i er.

Og slutteligt et kæmpe tak til de mange medlemmer, som ville bruge deres lørdag på, at støtte op om demokratiet og partiet. Det giver begejstring og blod på den politiske tand at se, høre og snakke med jer.

Af hjertet tak!

Jeres medforperson i Storkredsbestyrelsen
Christopher Rue Molbech

Som højest sandsynligt også taler på med anden medforperson Katarina Ritz og kandidatudvalgetsvegne, men ikke har clearet det med dem.